Seyhan Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda özel olarak yetişmiş personel ve ailelerin aktif katılımı ile orta ve ağır düzeyde zihinsel yetersiz çocukların bağımsız olarak yaşama becerileri kazanmış, kendi kendilerine yetebilen, toplum içerisinde sosyal iletişim kurabilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Misyon: Eğitimde feda edilecek fert yoktur. ‘’ Mustafa Kemal ATATÜRK Dünyada ve ülkemizde bütün gelişmeleri takip ederek öğrencilerimizi sosyal hayata hazırlayan, bağımsız yaşam becerileri kazandıran, orta ve ağır düzeyde zihinsel yetersizliği olan çocuklar konusunda en üst düzeyde eğitim veren ve diğer kurumlara da rehberlik eden bir eğitim merkezi olmak.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 14.50
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://seyhanozelegitimerkezi.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyurt Mah. 70026 sk. No 2 Seyhan / ADANA Seyhan işitme Engelliler Okulu yanı

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Yeşilyurt Mah. 70026 sk. No 2 Seyhan / ADANA Seyhan işitme Engelliler Okulu yanı

Ulaşım İtitmat 1-2-5